Menu
Your Cart

Candelabre Precioasa


PRECIOSA continuă tradiția producției de sticlă neîntreruptă care a început în Valea Cristalului în 1548 și este completată de procese tehnologice moderne. Sticla perfect clară - cristal, a schimbat industria sticlei din întreaga lume și astfel din regatul ceh a devenit o putere a sticlei.


Pe toată Valea Cristalului, multe articole de sticlă au crescut, iar clienții din întreaga lume au cerut produse cehe din ce în ce mai multe. Când tradiția de a trece de la tată în fiu a încetat să fie suficientă, la Kamenický Šenov în 1856 a fost înființată prima școală de fabricare a sticlelor din lume.


PRECIOSA își îmbunătățește produsele cu tehnologii din ce în ce mai avansate. Încă din 1956, la Jablonec nad Nisou, a fost fondat Institutul de Cercetare a Sticlelor și Bijuteriilor, care este în prezent o parte integrantă a Preciosa ca loc de muncă de dezvoltare. Aceasta a creat un centru creativ unic conceput pentru cercetarea aplicată și testarea noilor procese tehnologice. Datorită acestui centru, granițele folosirii cristalului ceh și a iluminatului modern s-au mutat și vor continua să se miște.


Produse din sticlă și cristal ceh, prin care a început povestea, și-au câștigat în aproape cinci secole prietenii și urmașii lor fideli de pe toate continentele și din toate colțurile lumii. Ne vom bucura dacă vei deveni o parte a poveștii noastre bogate. O poveste plină de sclipici, strălucire și inspirație ... v

Acest Site Foloseste Cookies.
Notification...