Magic Design Home

Menu
Your Cart
Original Bohemia Crystal
Cumpara Citeste!
Chandeliers Preciosa
Cumpara Citeste!
Candelabre Custom
Cumpara Citeste!

Descoperiti mii de produse de lux - candelabre, covoare, oglinzi.

Bine ați venit la magazinul online magicdesignhome.ro cu cea mai mare ofertă de candelabre și lămpi de cristal, covoare persana fabricate in Iran. Alegeți dintr-o gamă largă de produse de lux cu o calitate ridicata. Profitați de ajutorul nostru profesional, astfel încât să puteți găsi și să realizați iluminatul adecvat și elegant în casa dvs. sau în apartament. Fie că alegeți un corp de iluminat sau un candelabru pentru camera de zi, un corp de iluminat cu plafon pentru bucătărie sau o lampă elegantă de pe noptieră în dormitor, descoperiți un stil nou pentru dvs. și alegeți din oferta noastră bogată. Corpurile de iluminat clasice din cristal nu aparțin cu siguranță doar castelelor și clădirilor istorice. Din ce în ce mai des, acestea devin o decorare a interioarelor moderne, indiferent dacă sunt clădiri noi concrete, apartamente mansardate, apartamente modernizate cu panouri, apartamente urbane renovate sau cabine de bușteni. Un avantaj este, fără îndoială, faptul că corpurile de iluminat din cristal excelează într-un interior minimalist unde sunt un element de contrast important. Corpurile de iluminat din cristal înregistrează creșterea popularității. Corpurile de iluminat moderne din cristal reprezintă un element decorativ excepțional, care la prima vedere impresionează prin designul său. Garniturile din cristal pot crea efecte de iluminare frumoase în cameră și conferă interiorului un farmec specific. De aceea, popularitatea corpurilor de iluminat din cristal continuă să crească.

Candelabre cu Cristal cu Becuri tip Led

Uită candelabrul pe care bunica ta îl avea acasă. Datorită noilor tehnologii și proceselor de producție, tehnologii și proiectanții noștri sunt capabili să imprime luminii clasice noua scânteie și încărcare și, în general, să o ia „într-un mod diferit” - modern. Și ce tip de bec să folosești în candelabrul de cristal? Chiar și în produsul atât de clasic puteți utiliza bec LED fără griji.
Becurile led au făcut, fără îndoială, cea mai mare săritură pentru ultima dată. Au cea mai lungă viață și eficiență maximă. Că becul cu LED nu se încadrează în corpul clasic de iluminat cu cristale? Poate că așa a fost cazul, dar nu mai este adevărat. Astăzi puteți alege un aspect care imită o lumânare clasică, chiar și cu o flacără. Becurile cu LED-uri pot îmbunătăți și lumina lumina frumusețea cristalului. În lustrele noastre folosim becuri cu LED 4W. Luați în considerare, de exemplu, un astfel de corp de iluminat standard, mare, cu opt becuri. Cu LED-uri de 4W, candelabrul va avea un consum de 32W. Mașina de spălat consumă 425W pentru 3 spălări, TV cu plasmă 344W timp de 3 ore.
"home" - 20% extrareducere - cupon de discount