Menu
Your Cart

Cristal Bohemia

Candelabre Cristal de Bohemia Originale


Magia tradiționalelor garnituri strălucitoare ale cristalului Bohemia este cunoscută încă din 1724. Doar sticla de cristal tăiată poate refracta ziua și lumina artificială în întreaga sferă a spectrului curcubeului vizibil. În felul acesta diferă de candelabrele din sticlă și acrilate de sticlă pe care cristalul le imită doar.

Garniturile de lux cunoscute la nivel mondial Bohemia Crystal sunt realizate din cristal de plumb, care oferă un luciu ridicat și refracția luminii pe spectrul luminii color. Garniturile sunt tăiate prin tăiere strălucitoare în fațete ca un diamant - creează strălucire și scântei în jurul său cu spectrul de culori. Suprafețele de cristal tăiate au capacitatea de a reflecta lumina, ceea ce creează forme interesante și luminează întregul interior.

Candelabru de cristal cu garnituri de culoare Boemia Cristal nu pierde din valoare în timp, dimpotrivă. Candelabrul este ceva unic și irepetabil și va fi mereu admirat. Acesta va oferi interiorului dvs. eleganță și reprezentativitate.

Popularitatea candelabrelor din cristal este stabilă și nu este supusă tendințelor vestimentare. Candelabru de cristal imemorial reflecta statutul social al proprietarului său.


Acest Site Foloseste Cookies.
Notification...